INTERIM CFO

CFO, Chief Financial Officer, är erfarna chefer som oftast har ett strategiskt ansvar. I rollen ingår i regel personalansvar för andra chefer inom ekonomifunktionen, såsom Head of Controlling och Redovisningschef. Som CFO är du ytterst ansvarig för ekonomifunktionen, du är medlem i ledningsgruppen och kan delta på styrelsemöten.

Hyra CFO

CFO är en central roll för alla bolag och det är inte önskvärt att ha en vakans inom denna position. Oavsett om det beror på föräldraledighet, sjukskrivning eller en långdragen rekrytering så behövs en interim CFO som kan ansvara för ekonomifunktionen. En rekryteringsprocess av en CFO tar ca 2 månader och en vanlig uppsägningstid på denna nivå är 6 månader. Vi har ett mycket stort nätverk och nära samarbete med CFO:er som är vana att gå in i en temporär CFO-positition. Vi har proaktiva möten med chefer och kan vara snabba när behovet uppstår.

Vi kan chefer

Vi på Re:Con FInance har en gedigen erfarenhet av kompetensförsörjning av chefer. Många gånger förmedlas bara underkonsulterna utan att ha kvalitetssäkrats och konsultbolaget lägger istället det på uppdragsgivaren. Här sticker vi ut. Precis som vid en rekryteringsprocess har vi djupintervju med de som vi anser vara relevanta och vi genomför bakgrundskontroll innan signering sker. Detta gäller alla CFO och andra chefer inom ekonomi. Utbudet av interima CFO:er är relativt bra, men matchningsarbetet vid en interim tillsättning av en CFO måste säkerställas för att skapa bästa möjliga förutsättningar för den centrala, tillfälliga lösningen.

Ett samarbete med Re:Con Finance innebär kvalitet och att både kund och konsult kan vara trygga. Lås oss hjälpa er att hitta rätt kandidat.

Är du en interim CFO tar vi gärna ett förutsättningslöst möte för att se hur vi kan matcha dig mot ditt nästa uppdrag.

Behov av att stärka upp ekonomifunktionen?

Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte. Kontakta Tim Lindgren, Partner & Säljchef på 070-891 54 05, Eller fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Alla uppgifter du lämnar behandlas konfidentiellt. Förfrågan är inte bindande.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRA KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm


VÅRA KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm